divendres, 14 de juliol del 2017

Recomanació del mes de juliol

La recomanació d’aquest mes de juliol són tres còmics força interessants.

  
ARSENAULT, Isabelle. Jane, el zorro y yo. Salamandra.

Novel·la gràfica molt emotiva, on les il·lustracions destaquen per la utilització del contrast cromàtic. El color permet definir i expressar els sentiments de l’Helena, com l’aïllament, la tristesa i l'esperança El tema principal d’aquesta història és l'assetjament escolar, encara que també hi torbareu altres temes relacionats com ara la inseguretat, incomunicació i el refugi en la literatura per superar les pors...




El TORRES. Hoy me ha pasado algo muy bestia. Norma.

Còmic de molta acció, on s’explica que Daniel, el protagonista, pateix una transformació: passa de ser una persona normal i corrent a una persona amb certs poders... es converteix en un superheroi a Barcelona. Tot plegat no és gens fàcil.


 
TELGEMEIER, Raina. ¡Sonríe! Maeva Young.

Raina, la protagonista d’aquesta història, té una desafortunada caiguda que li destrossa dues dents molt visibles (incisives centrals). A partir d’aquest accident, el dia a dia de la Raina es veu marcat per les constants visites al dentista i tot ple de tractaments (bràquets, gomes elàstiques, arcs facials, etc) que li suposen un calvari. De fet, el problema dental és només una excusa per obrir un ampli ventall de temes molt relacionats amb l'adolescència.

Còmic molt realista i ple d’humor.

 
Bé, espero que gaudiu dels còmics i... bona lectura!