divendres, 16 de desembre del 2016

Recomanació del mes de desembre

La lectura que us recomano aquest mes de desembre és Diferent escrit per Andreas Steinhöfel.

L’argument es centra en Fèlix, un noi de 12 anys que es desperta d’un coma al cap d’un any, sense recordar res del seu passat. A partir d’aquí, com a lector, vas seguint els passos del protagonista i, a mesura que et submergeixes dins la història, descobreixes que hi ha un accident del passat que ha quedat sense resoldre.

Partint de la premissa de l’amnèsia d’en Fèlix, l’autor explica tota la trama a través de les impressions dels personatges secundaris, tots aquells que l’observen, hi conviuen i el coneixen. A través de la mare, amics i professors, veiem com en Félix es mou entre el desconcert i l’instint, fins i tot mostrant habilitats un pèl fantàstiques. Aquesta és la manera en què Diferent t’atrapa, a través del misteri que embolcalla aquest protagonista.

Recomano aquesta novel·la per l’habilitat de l’autor de crear suspens. Ja des de l’inici de la novel·la connectes amb la por d’en Fèlix, que ha d’anar descobrint tot de nou, i empatitzes amb la seva incertesa alhora d’afrontar aquesta nova vida i resoldre els temes del passat.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!