divendres, 2 de setembre del 2016

Lectura recomanada pel mes de setembre



PÉREZ-REVERTE, Arturo. La Guerra Civil contada a los jovenes. Alfaguara.
La lectura que us recomano aquest mes de setembre és La Guerra Civil contada a los jovenes escrita per Arturo Pérez-Reverte.

Hi ha un munt d’aspectes que es podem  destacar d’aquest llibre .... primerament, dir que, tal i com indica el seu títol, és un llibre sobre la Guerra Civil Espanyola destinat al públic jove. Així el text d'informació històrica és breu, objectiu i sense clixés partidistes. Hi trobareu 30 capítols d’una sola pàgina que, cronològicament, van relatant els fets que van succeir. La narració de cada capítol pren força amb les il·lustracions de caire realista fetes per Fernando Vicente.  

Del llibre, també em destaco els annexes de gran qualitat informativa: en ells hi trobareu informacions diverses, com ara mapes de la divisió territorial, un glossari dels conceptes essencials, una cronologia de moments claus, etc.  

Per últim, comentar que és un bon llibre per entrar amb contacte amb aquest tema. Tot plegat, el text d’Arturo Pérez-Reverte juntament amb les il·lustracions de Fernado Vicente, fan d’aquest llibre un edició especial i de molt bona qualitat, on podreu conèixer tot allò que va passar durant La Guerra Civil exposat d’una forma molt amena, resumida i gens feixuga.

Per més informació sobre el llibre, podeu consultar l’article publicat a El Confidencial.

Bé, espero que gaudiu del llibre i... bona lectura!