dilluns, 19 de gener del 2015

Lectura recomanada pel mes de gener



Lobató, Josep. Prohibit als pares. La Magrana.
La lectura que us proposo aquest mes de gener és Prohibit als pares, un llibre sobre sexe.
Tot el llibre es basa en un programa de “Ràdio Flaixbac”, de participació oberta i orientat als joves, on els oients proposaven i preguntaven per temes referents a l’amor, el sexe, els canvis hormonals i físics, etc.
Així doncs, en el llibre hi trobareu un recull de les millors consultes, preguntes i històries sobre sexe que feien els joves oients del programa.
D’aquesta lectura en destaco la varietat de temes que es tracten sobre sexe en poques pàgines i el seu llenguatge, proper, quotidià i utilitzant termes força col·loquials. Prohibit als pares és un manual que es llegeix ràpid, fins i tot no cal seguir una lectura lineal, es pot fullejar el llibre i anar als temes que ens cridem l'atenció.
Bé, espero que gaudiu del llibre... i bona lectura!

A continuació, trobareu un recull de preguntes i respostes que apareixen en el llibre:

" Si vaig al ginecòleg, ¿notarà que em masturbo?
JL: No, la masturbació no deixa cap senyal. Però això tampoc no l'interessarà al metge, o sigui que no pateixis. Sí que és possible que et pregunti si has mantingut o mantens relacions amb penetració i si fas servir algun mètode anticonceptiu, però tot això és informació confidencial que quedarà entre vosaltres dos."

"He sentit a dir que a les noies els agraden els penis molt durs. ¿Què puc fer per aconseguir-lo?
EP: Bé, tot això dels penis durs l'únic que vol dir és que no has de començar la penetració fins que no notis una erecció ferma."

"Llegint els vostres missatges al fòrum, veig que no sóc l'únic a qui li agrada llepar-li els peus a la parella. A mi em torna boig!
JL: Só, a molts nois i noies els agrada llepar i petonejar els peus de la parella abans i durant el coit. La postura del missioner, si la noia té les cames alçades, ho facilita."