dijous, 18 d’octubre del 2012

Nova revista literària per a joves


A partir d’avui trobareu un nou enllaç al bloc de la revista La página escrita, dins de l’apartat de “Revistes especialitzades en literatura infantil i juvenil”.
La página escrita es tracta d’una revista cultural, gratuïta i virtual, adreçada bàsicament als joves.  El seu contingut és força original ja que, a més de recomanar lectures, apareixen entrevistes a diferents autors on s’intenta esbrinar el seu mètode creatiu i de treball (en què s’inspiren, com treballem, les dificultats que tenen, etc). També apareixen seccions destinades a cites celebres de diversos personatges famosos (escriptors, científic, artistes, directors de cinema...), origen de les paraules, explicació de frases fetes, jocs...
Una de les seccions interessants és la anomenada “Los mejores relatos del mes”, on podreu llegir els escrits originals enviats per joves. De fet, en la presentació de la revista, es deixa ben clar, que aquesta publicació pretén donar eines als nous escriptors per avançar en el procés creatiu i en el desenvolupament personal.
A la pàgina principal, hi trobareu les indicacions i requisits necessaris per si teniu ganes d’enviar un escrit o poema.
L’accés a la revista és: http://www.lapaginaescrita.com/