dimarts, 17 d’abril del 2012

Zona Intrusa


Suposo que ja us heu adonat que en diferents indrets de Mataró apareixen uns cartells publicitaris una mica curiosos. A primer cop d’ull, sembla que s’enunciï una pel·lícula, però si mireu més detingudament, segurament els protagonistes que hi apareixen us són coneguts.
Doncs, si! En aquests cartells hi apareixen alumnes de l’institut... De fet, l’IES Miquel Biada juntament amb altres instituts de Mataró (Pla d’en Boet, Thos i Codina, Alexandre Satorras, GEM, Freta i l’escola Pia Santa Anna) han participat en un projecte artístic i pedagògic (Zona Intrusa 5) entorn del tema de la imatge. Aquest projecte pretén acostar l’art contemporani als alumnes de secundària i batxillerat.
El proper dissabte 21 d’abril, a les 12 del migdia, al pati de l’IMAC, tindrà lloc la presentació del fanzine Performing the body. També es farà un recorregut pel centre de la ciutat per comentar els cartells que s’hi exposen.
Si voleu saber més coses sobre el projecte Zona Intrusa, podeu consultar el seu bloc: http://www.zonaintrusa5.blogspot.com.es/