dilluns, 9 de maig del 2011

La cartellera: cinema i literatura


Aquesta setmana a la cartellera del cinema hi ha anunciat dues pel·lícules que us pot interessar veure o llegir, ja que són films basats en novel·les que estan disponibles a la biblioteca. 

Agua para elefantes és una pel·lícula dirigida per Francis Lawrence i novel·lada per Sara Gruen. Agua para elefantes ens narra la historia de Jacob Jankowsi que, després de la mort dels seus pares, s’enrola en un circ de tercera categoria durant els duríssims anys de la Gran Depressió Americana.  La seva vida canviarà a l’enamorar-se de la Marlena, la domadora de cavalls i elefants del circ.


L’altre pel·lícula és Perdona, pero quiero casarme contigo dirigida per Federico Moccia, l’autor de la novel·la de gran èxit editorial que duu el mateix títol.  Tan el llibre com la pel·lícula tracta de la història d’amor entre l’Alex i la Niki que acaben de tornar de passar unes inoblidables vacances plegats i comencen a plantejar-se el futur conjuntament. Ningú no creu que els vint anys que els separen puguin arribar mai a representar un obstacle entre ells perquè el seu amor sembla estar fet a prova de tot. Però els fils que mouen el destí són imprevisibles i capriciosos, i les coses poden canviar d’un dia per l’altre.